Tandregulering 2017-11-29T13:54:01+00:00

SANADENT BEHANDLINGER

TANDBEHANDLING OG FOREBYGGELSE

BEHANDLING

TANDREGULERING

Sanadent Tandlægerne arbejder med flere forskellige tandretningssystemer, og vi vælger det system, som passer bedst til dine behov og din økonomi. Invisalign og Inman Aligner er de to systemer, vi har bedst erfaring med. Begge systemer fungerer med stort set usynlige skinner frem for de traditionelle “togskinner”. Ofte går Inman Aligner lidt hurtigere, men omvendt kan Invisalign rette en række skævheder, som Inman Aligner ikke er designet til.

Invisalign: Tandretning med “usynlige” skinner
Du vil opleve en række fordele ved at benytte Invisalign-systemet. Systemet har været benyttet i mange, mange år med millioner af gode resultater. Skinnerne er stort set usynlige og du lærer hurtigt at benytte dem i hverdagen, så ingen lægger mærke til det. 3D animation giver dig en god fornemmelse af det sandsynlige resultat, inden behandlingen går i gang.

Sådan får du rettet tænderne
Først kommer du til en gratis, orienterende konsultation, hvor vi taler om dine ønsker og vurderer, om dine tænder egner til den ene eller den anden form form for tandretning. Hvis vi er enige om målet, scanner vi dine tænder digitalt med vores 3D-scanner og systemet danner en animeret 3D-film af, hvordan forløbet forventes at være. Herefter fremstiller laboratoriet i USA en serie af gennemsigtige skinner, som du skal benytte til gradvist at få rettet tænderne på plads. Det tager typisk 6-12 måneder – lidt hurtigere for nemme reguleringer og længere, hvis skævhederne er omfattende.

Gratis konsultation
Vi tilbyder dig en gratis konsultation. Det eneste, du skal gøre, er at sende os en email (frederiksberg@sanadent.dk) med emnet “Tandretning” og to fotos af dine tænder (1 forfra og 1 fra neden) samt dit telefonnummer. Så vil vore certificerede tandlæger kigge på dem og vende tilbage til dig og tilbyde dig en gratis konsultation.