Finansiering 2017-11-29T14:19:52+00:00

FINANSIERING AF TANDBEHANDLING

FINANSIERING GENNEM SPARXPRES

PENGE

GENNEMSKUELIG FINANSIERING

Du kan vælge at låne pengene til din tandbehandling hos SPARXPRES – en del af SparNord banken. Sanadent har indgået et samarbejde med SPARXPRES, som betyder, at Sanadents patienter får nogle bedre vilkår end normalt.

Naturligvis vil det altid være bedst, hvis du kan betale uden at låne penge. Det koster noget at låne penge, særligt ved beløb under 10.000 kr., som giver en høj ÅOP. Vi har alligevel valgt at stille denne mulighed til rådighed, så du selv kan prioritere, hvordan du finansierer en behandling, frem for evt. at være tvunget til at vente indtil dine tænder har fået det endnu værre. Du kan enten vælge at ansøge om et VIP XpresLån med en lav månedlig betaling i op til 6 år eller et rentefrit lån over 1 år.

SÅDAN FOREGÅR DET

Du udfylder ansøgningsformularen hjemme i ro og mag og trykker send. SPARXPRES behandler din ansøgning, og returnerer svaret på din ansøgning enten pr. post eller e-mail. Gældsbrevet sendes til dig, dette underskrives og returneres til SPARXPRES. Når SPARXPRES har modtaget det underskrevne gældsbrev, afregnes lånebeløbet direkte til Sanadent Tandlægerne.

Du kan beregne, præcist hvad du skal betale, ved at klikke på en af knapperne nedenfor og vælge låneberegneren i ansøgningsformularen.

FREDERIKBSBERG KLINIKKEN

HOLBÆK KLINIKKEN