Tidsbestilling 2017-11-29T14:10:43+00:00

RING OG BOOK TID

ELLER LÆG EN BESKED DØGNET RUNDT

OM OS

TIDSBESTILLING

Du kan ringe til os døgnet rundt og lægge en besked. Hvis du har smerter, bør du dels skrive en besked eller email og dels ringe til os, så snart klinikken åbner om morgenen. Hvis din henvendelse ikke er akut, har vi normalt bedst tid til at betjene dig mellem kl. 10 og 15.

Har du et akut problem, bedes du venligst kontakte os så tidligt på dagen som muligt. Det er vores målsætning altid at hjælpe tandpinepatienter samme dag. Det kræver dog, at vi hører fra dig så tidligt, at vi kan få planlagt dagen bedst muligt. Du må i den forbindelse være forberedt på, at du kan komme ud for større ventetider end normalt.

Afbud bedes venligst indtelefoneret så tidligt, som det er dig muligt – og gerne senest dagen før inden kl. 12. Ved at efterleve dette, hjælper du os med at hjælpe de patienter, der har akutte problemer eller de, som står på venteliste.

Udeblivelser er rigtigt ærgerlige! Alle kan glemme, eller der kan ske misforståelser, men i en travl praksis er det meget lidt sjovt at stå med en tom stol og vente på en patient – ikke mindst når vi altid har patienter på venteliste. Ved udeblivelser vil regningen blive tillagt et udeblivelsesgebyr i henhold til gældende overenskomst.

BOOK TID